Včeraj sem nadgradila svojo manikuro s Konadom. Vzorec sem odtisnila s pomočjo platke m53 in laka znamke Color Club - Revvvolution. Je črn holo z malo večjimi bleščicami kot so tiste, ki jih najdemo v China Glaze holografskih lakih. Mavrični efekt odtisnjenih rožic je zelo zelo nežen. Vidijo se le črne rožice z nekaj bleščicami. V svojem naslednjem prispevku vam bom pokazala kako je tale lepotec zares čudovit!
**********
Yesterday I upgraded my mani with some Konad. I stamped the pattern from a plate m53. For stamping I used Color Club - Revvvolution. It's a black holo with a bit bigger glitters than the ones China Glaze has. The holographic effect of the stamped flowers is very very light. You can just see a black flower with some glitter. In my next post I'll show you how gorgeous this polish really is!Lak lepo sodeluje s Konadom. Upam, da vam je všeč!
Spodaj pa je še slikica ene izmed prvih marjetic, ki sem jih opazila na našem travniku. Pomlad se je že dodobra začela in brez sramu razkazuje vso svojo lepoto. Imejte lep večer še naprej :)
**********
The polish works with Konad very well. Hope you like it!
Below there's a photo of one of the first daisies I spotted on our lawn. The spring is finally here in all its beauty. Have a nice evening :)

5 komentarji:

mancina se štima pravi ...

o waw umiram od tvojih fotk!!! super ful najbolš =)

Tiana pravi ...

Mancina - hehe, bom probala delati malo slabše da boš še med nami ;P Hvala ti!

KONADomania pravi ...

Čudovito<3 tako slikce, nohtki kot manikura! tudi worth the risque je super za konad:) moram sprobat še wild at heart, ga imam na sumu, da bi znal super bit za konad:D

Tassa pravi ...

Woooow, prečudovito (spet). :)

Tiana pravi ...

KONADomania - hvala ti! Ja, mislim, da so vsi holografski Color Club pa tudi China Glaze laki dobri za konadiranje. Super!:)

Tassa - :D najlepša ti hvala ;)

Objavite komentar